Betaling

Betalingsterminal

  • Betalingsterminal: Det er installert betalingsterminal fra Convene på venterommet. Etter endt konsultasjon kan du betale på betalingsterminalen. Du taster inn fødselsdato og velger så å betale med kort, kontant, mobiltelefonen eller faktura. Betalingsterminalen tar ikke Mastercard. Dersom du velger å ikke bruke terminalen vil det bli ettersendt faktura med gebyr.

 

  • Mobilbetaling: Ved mobilbetaling mottar du en SMS fra ConvenePay med personlig betalingslenke og kode (fire siffer). Mobilnummeret hentes fra journalsystemet, men du kan selv oppdatere nummeret ditt på betalingsterminalen eller ved å gi beskjed til legekontoret. Mobilbetaling med ConvenePay er tilgjengelig i 24 timer fra du mottar SMS-en. Du kan betale med  Visa, Mastercard eller Vipps. Om mobilbetalingen ikke blir gjennomført innen fristen, sender Convene ut en faktura med fakturagebyr på vegne av legekontoret.

 

  • Faktura: Dersom regningen ikke blir betalt på betalingsterminalen eller via mobilbetaling, sendes en faktura fra Convene på vegne av legekontoret. I disse tilfellene legges det til et fakturagebyr. Har du samtykket til elektronisk kommunikasjon, kan betalingsinformasjon sendes elektronisk.

 

  • Har du frikort? Du må huske å melde fra til legekontoret dersom du har frikort. Vær oppmerksom på at ikke alle utgifter dekkes av frikortet, eksempelvis materiell og attester.

 

 

Prisliste legeattester

Førerkortattest                                                          745 kr

Legeattest enkel (i tillegg til konsultasjon)          170 kr

Legeattest TT-kort, HC-parkering                          350 kr

Legeattest studentutveksling                                 880 kr

Legeattest politihøgskolen                                      880 kr

Legeattest sportsdykker                                        1.500 kr

Legeattest seil- og mikroflyvere                           2.270 kr

Generell helbredsattest (fosterforeldre)                360 kr

Legeattest i forbindelse med bank-id                     520 kr